blomkvist.blogg.se

Förlovad med min stora kärlek och tillsammans har vi Isabella ❤

Livet som mamma

Publicerad 2014-02-26 08:36:02 i Allmänt,

Hej! Allt bra? 
Här är det bara fint.. Ska verkligen försöka uppdatera oftare! Men ni måste också bli bättre på att kommentera;)

Jag ser att jag inte skrivit så mkt om livet som mamma. Men jag älskar det! De tre första månaderna va man i en bubbla! Jag hade sån energi, trots alt nytt och att Isabella vaknade två ggr per natt för att amma. Jag bokade upp typ tre träffar per dag och kände absolut inte för att bara vara hemma och ta det lugnt. Idag sover hon hela nätter (någon enstaka gång har hon vaknat för sin hosta nu när hon varit förkyld, men de flesta nätter sover hon igenom), men jag har inte samma energi som innan. Det har väl kommit i kapp en. Eller så var det bubblan man levde i som gav så mkt! Hormonerna bra sprutade!!! :)
Och jag kan säga: Det blir bara roligare och roligare!! Det är verkligen så. Nu är Isabella en egen individ.. En liten gladfis! Hon håller på att få tand nummer 2! Jag ser att den snart kommer att bryta igenom. Hon har inte direkt varit påverkad av tänderna! Vid första tanden hade hon lite feber och va lite gnällig, men inget anmärkningsvärt. 
Igår va hon lite gnällig och va inte alls trött när det var läggetajm. Hon somnade inte förrän halv 9!! I vanliga fall lägger hon sig halv 7. Kanske tanden?
Hon vaknar alltid mellan 6 och 7.. Igår vaknade hon dock 5.15😳 Inte okej!!! Haha.. Idag 6.15.. Det är helt okej.. Ah, jag ska inte säga nått. Markus tar alltid morgnarna! Vi är så glada att vi har Noel, , Chloe, William och Elly! Bästisarna🙏 och givetvis alla andra kompisar också!! Noel är i och för sig hennes kille! Haha precis som Chloe och hennes Oliver❤ 

Vi va och gungade dag. Första gången och Isabella bara satt hon studerade.. Typiskt henne! Så söt!!! Haha.. Fick inget skratt.. Aja hon måste komma in i det. Vanemänniska ! Haha Noel älskar att gunga:)Isabella kryper inte än. Men står på fyra ben (krypställning) och gungar haha... Icke framåt än!!! Hon kan dock stå, typ hur läge som helst, mot ett stöd. 
Och hon kan säga, dada, baba, papa (?) och några gånger har hon sagt mama (när hon varit ledsen och velat ha mat). Ja, jag ammar fortfarande! Hon äter bara middag mitt på dagen och gröt på kvällen:) 

Nog om det.. Idag ska vi och kolla blommorna till bröllopet! Hoppas det blir bra, och att vi har bättre tur än Emma! 
Sen, förhoppningsvis, en dejt med Bompi👍😊

Ha en fin onsdag! Kram på er

Kommentarer

Postat av: Daniela

Publicerad 2014-03-01 05:44:38

Jag kommer ihåg att jag var också alltid iväg med Olli efter han var 1 månad gammal (första månaden hade jag förlossningsdepression och mådde så dåligt så jag pallade typ inte träffa någon annan än mina föräldrar) men efter den första månaden var jag typ överallt med Olli och satt typ aldrig hemma. Mamma var helt galen på mig och sa att jag måste vara mer hemma för ollis skull. Jag var ju rastlös!
Varje gång jag ser bilder på Bella och Noel tänker jag alltid tillbaka till chloe och Olli ❤️
Det med att hon vaknade tidigt den morgonen. Jag svär, varje gång Olli la sig senare än normalt, då vaknade han tidigare än vad han brukar! Sjukt! Jag som ibland trodde jag skulle få sovmorgon;) haha men icke!
Låt Bella öva på krypande i sängen med leksaker framför Det var där Olli kopplade hur Han skulle göra för att komma framåt.
Puss! Nu ska en trött mami sova vidare! Puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela